Quan el reiki deixa de ser “friki”

Jordi_Ibern_._copia Ens emociona donar la benvinguda a una nova teràpia així com a un excel·lent terapeuta com és en Jordi Ibern, ja que incorporem el reiki al nostre centre.

Oferirem tant sessions terapèutiques com formacions en grups reduïts de la mà d’un gran mestre, que s’allunya de l’etiqueta “friki” a la qual de vegades s’associa el reiki, per oferir absoluta competència professional, rigor, honestedat i proximitat humana, qualitats imprescindibles dels terapeutes d’Accura.

El reiki, reconegut per l’OMS, en resum consisteix en la transmissió de força vital a través de les mans. En la seva vessant terapèutica s’utilitza, amb grans resultats, per reforçar el cos durant o després d’una malaltia greu, i també per tractar casos d’ansietat, estats depressius o estrès.

Per desgràcia, la mala praxi de certes teràpies, refugiant la poca competència professional en una imatge de secretisme, màgia i bruixeria, ha portat a considerar “frikis” (estrafalaris, ridículs) certs tractaments d’una efectivitat més que contrastada.

La teràpia de reiki està pensada i emprada per servir de suport energètic, físic i emocional en tot tipus de processos difícils, en redueix la durada i ajuda a comprendre’ls i integrar-los.

Donar crèdit a través de rigor i resultats és una missió d’Accura, on el reiki, de la mà de Jordi Ibern, hi té cabuda.

Si voleu més informació sobre reiki o sobre en Jordi Ibern, us adjuntem l’enllaç a la seva pàgina. En breu integrarem els continguts a la nostra web i us anirem informant dels cursos i conferències que realitzarem a l’Accura.

http://www.jordiibern.com

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone