Cromoteràpia

La cromoteràpia és una teràpia exempta d’efectes secundaris i compatible amb altres teràpies. Es pot definir com una tècnica basada en l’observació de les lleis naturals que regeixen l’organisme i en la projecció de llum de colors: a meridians, punts d’acupuntura i/o teixits.

Des de dolor lumbar, cervicàlgies, estrès, desordres digestius, d’estat d’ànim o retenció de líquids, fins a una gran multitud de conflictes, simplement pregunta’ns i estarem encantats d’atendre’t. Sempre diem que “la cromo” està especialment indicada quan no tens massa clar què et passa, però no et sents bé.

L’organisme està format per mecanismes -cèl·lules- que emeten vibracions pròpies com a expressió de les seves funcions, essent unes i altres dependents i inseparables. Conseqüentment l’alteració d’una funció o comportament implica la modificació de les vibracions que li són pròpies i la restitució de les vibracions alterades permet la recuperació funcional i orgànica, així com l’harmonització del comportament.

S’ha experimentat i constatat que amb la cromoteràpia, prèvia detecció de les vibraciones alterades, aquestes vibracions es poden restituir.

DEMANAR HORA